La celebració de la 20a Jornada d’Estiu de la Professió Mèdica va tenir lloc a Puigcerdà el passat 15 de juliol. La jornada proposava un programa on es van combinar temes d’actualitat i qüestions de fons per a la reflexió.

El títol de la jornada, Retrobar-nos per seguir construint la salut de demà. Preparats per als reptes?, ja era tota una declaració d’intencions pel que fa a la necessitat de plantejar i fer front a les transformacions que ha d’entomar el sistema sanitari de manera urgent, algunes de les quals ja estaven sobre la taula abans de la pandèmia, mentre que d’altres han sorgit o s’han fet més evidents arran d’aquesta crisi.

Carmé Boqué, la vicepresidenta primera del COMT, va participar d’aquesta Jornada d’Estiu fent de moderadora en la segona de les taules: “Tecnologia en l’àmbit sanitari”.

Recupera tots els vídeos de les intervencions

D’esquerra a dreta, Francesc Torralba, filòsof i teòleg, catedràtic de la URL; Montserrat Esquerda, pediatra, presidenta de la Comissió de Deontologia del CCMC i directora de l’Institut Borja de Bioètica (URL); Carme Boqué, cap del Servei d’Urgències de l’Hospital Joan XXIII i vicepresidenta primera del COMT; i Genís Roca, arqueòleg, llicenciat en Història per la UAB i president de la Fundació puntCat 
Carme Boqué, vicepresidenta primera del Col·legi de Metges de Tarragona (COMT)