És la novena edició d’una cita que va començar i acabar al Camp de Mart i va congregar a 250 persones.

Tarragona va celebrar el dimarts 18 d’abril la novena la caminada ‘A bon pas fem salut 2023’, que va comptar amb la participació de 250 persones de totes les edats, amb sortida i arribada al Camp de Mart.

La jornada va començar a l’esplanada del Camp de Mart i amb exercicis d’activació dinamitzats pel Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya. El circuit de 4,5 quilòmetres, adaptat a tota tipologia de condicions físiques, va creuar la Part Alta fins a la platja del Miracle, tornant per la passarel·la de la via del tren en direcció a la plaça de la Font, on va realitzar-se la foto grupal. L’objectiu és col·laborar en la difusió dels beneficis de la pràctica diària d’activitat física com a instrument de salut i benestar, físic i emocional.

La Subdirecció Regional de l’Agència de Salut Pública de Catalunya al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre organitza la caminada; també el Consell Esportiu del Tarragonès, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona, l’Ajuntament i l’Oficina de Compromís Social de la URV.

Compta, a més, amb el suport del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, mitjançant la Fundació Antonius Musa, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, l’Associació Contra el Càncer a Tarragona, el Port, la Territorial d’Esports, la Diputació, el Consell Comarcal del Tarragonès, Avellanes de Reus i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Tarragona. Aquesta activitat s’inclou dins el programa d’actes de ‘Tarragona Saludable’ amb motiu de l’abril, mes de la Salut.