Les metgesses i els metges col·legiats del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre decidiran aquest dijous 15 d’octubre quina serà la futura Junta de Govern i els delegats a l’Assemblea de Compromissaris del Col·legi pels quatre anys vinents

 

Des del passat 1 de setembre, data d’inici de la campanya electoral, es va iniciar la possibilitat d’exercir el vot per correu i fins el dia d’avui, s’han rebut un total 1.559 vots. Durant tot el dia de demà, els metges i metgesses col·legiades al COMT podran votar presencialment a la seu del COMT a Tarragona o a les delegacions col·legials de Reus i Tortosa.

A les eleccions a Junta de Govern hi concorren dues llistes: l’encapçalada pel Dr. Sergi Boada i la de la Dra. Maria Remedios Rico. Pel que fa a l’Assemblea de Compromissaris, en total s’escolliran 220 delegats d’entre els 453 que s’hi han presentat.

A les 09.00 del matí es constituiran les tres meses electorals de la seu del COMT a Tarragona, on exerciran el vot els metges censats a les comarques de l’Alt Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà i el Tarragonès. A la mateixa hora, també, es constituirà la taula de la delegació de Reus, on votaran els metges censats al Baix Camp, el Priorat i la Ribera d’Ebre. Finalment, els facultatius que viuen o treballen en la zona del Baix Ebre, Montsià i la Terra Alta votaran a la delegació col·legial a Tortosa. Els punts de votació tancaran a les 20.00 hores, moment en què començarà el recompte de vots.

Es podrà fer el seguiment dels resultats a través de les xarxes socials del Col·legi (Twitter i Facebook) i al web del COMT. La presa de possessió de la nova Junta serà el pròxim 20 d’octubre de 2020.