Els punts de votació ­‐les delegacions col·legials de Tortosa, Reus i la seu de Tarragona­‐ estaran obertes des de les nou del matí fins les vuit del vespre per poder exercir el dret a vot

Tarragona, 18 de maig de 2016.- Els metges col·legiats a la demarcació decidiran aquest dijous la Junta de Govern i els delegats a l’Assemblea de Compromissaris del Col·legi de Metges pels propers quatre anys. Des del passat 19 d’abril i fins avui, els 3.151 facultatius censats han pogut exercir el seu vot per correu. Demà, els metges efectuaran el seu vot presencialment a la seu del COMT a Tarragona i a les delegacions col·legials de Reus i Tortosa.

A les eleccions a Junta de Govern hi concorren dues llistes, l’encapçalada per l’actual president, Dr. Fernando Vizcarro i l’alternativa, amb el Dr. Sergi Boada al capdavant. Pel que fa a l’Assemblea de Compromissaris ­‐òrgan de representació per comarques dels facultatius de la demarcació-­, els col·legiats triaran els delegats que els representaran en funció de la comarca on viuen o treballen. En total s’escolliran 202 delegats d’entre els 350 que s’hi han presentat.

A les nou del matí es constituiran les tres taules electorals de la seu del COMT a Tarragona, on exerciran el seu vot els facultatius censats a les comarques de l’Alt Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà i el Tarragonès. A la mateixa hora, també es constituirà la taula de la delegació de Reus, on votaran els metges censats al Baix Camp, el Priorat i la Ribera d’Ebre. Així mateix, els facultatius que viuen o treballen al Baix Ebre, Montsià i la Terra Alta votaran a la delegació col·legial a Tortosa. Els punts de votació tancaran a les vuit del vespre, moment en que començarà el recompte de vots. A les 21:30 hores, aproximadament, es coneixerà el nom de la llista vencedora dels comicis. Els membres electes de l’assemblea de compromissaris se sabran passada la mitjanit.

El nom de la llista guanyadora us el farem saber el mateix dia i l’endemà publicarem tots els resultats a la web del COMT: www.comt.cat. La presa de possessió de la nova Junta serà el proper dimecres 25 de maig.