El Col·legi és una de les entitats que participa a la Xarxa Tarragona Saludable i que cada any ens porta un conjunt d’activitats gratuïtes amb motiu de l’arribada de l’abril, mes de la salut.

El proper dilluns 3 d’abril, a les 19 hores a la sala d’actes del Col·legi, es projectarà la pel·lícula El Diario de Noa, un film que descriu la vivència de la malaltia en el nucli familiar. Hi esteu tots convidats! A més, el proper dimecres 26 d’abril es farà una segona sessió de cinefòrum a les 19:00 hores, on emetrem la pel·lícula “Si tú estuvieras”, dirigida per Renato Castellani i que tracta la vida i treball d’un metge rural.

Una altra de les activitats previstes durant aquest mes és la V Caminada “A bon pas fem salut a Tarragona” que es duu a terme coincidint amb el dia mundial de l’activitat física. La sortida serà a les 17:00 hores a l’esplanada del Camp de Mart. La durada aproximada serà de dues hores. La inscripció és gratuïta però cal fer-la a l’Agència de Salut Pública al Camp de Tarragona: http://www.tarragona.cat/serveis-a-la-persona/agenda/v-caminada-a-bon-pas-fem-salut-a-tarragona

Més informació i totes les activitats: (Arxiu PDF adjunt)