Des del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona i la Fundació Antonius Musa, t’informem que s’ha signat un acord amb l’Acadèmia “Let’s Learn” de Tortosa amb l’objectiu de continuar oferint formació en idiomes pels col·legiats i col·legiades amb descomptes exclusius pel nostre col·lectiu.

Els interessats han de conèixer la següent informació:

Per informar-se, inscriure’s i/o resoldre qualsevol dubte, us heu de dirigir directament a l’Acadèmia Let’s Learn School ( letslearn.school@gmail.com – 650 885 717 – 977 44 31 41) de Tortosa.

La matrícula és gratuïta i els cursos són presencials i en grups reduïts.

Les classes s’imparteixen en les instal·lacions de l’Acadèmia ubicada al Passeig Joan Moreira 14, Tortosa. 

Els cursos són de durada trimestral. La durada de les classes seran de 1.5 hores setmanals. 

Cursos personalitzats amb professors nivell natiu, qualificats i experimentats.

A l’inici de curs l’acadèmia proporciona als alumnes (de manera completament gratuïta) una prova de nivell oficial que permet determinar el nivell exacte en matèria anglesa.

Preparació per a exàmens oficials. Let’s Learn també fa preparació per a exàmens de Cambridge (First, Advanced, CAE, IELTS…)

Preu exclusiu pels col·legiats:

El cost total per trimestre del curs és de 110 €/alumne

Es portarà a terme un control d’assistència trimestral mitjançant correu electrònic de l’Acadèmia certificant el nivell d’assistència dels alumnes col·legiats al COMT.

Per a més informació i/o inscripcions, podeu adreçar-vos directament a l’ Acadèmia Let’s Learn mitjançant aquests canals: