Un centenar de Metges Residents de primer any no es van voler perdre l’acte de benvinguda que va tenir lloc al Club Nàutic de Tarragona.

El passat 8 de juliol el COMT va celebrar l’acte de benvinguda als nous MIR. Un esdeveniment completament diferent, fresc i molt dinàmic on els grans protagonistes, com no podia ser d’altra manera, eren els nous metges R1. L’acte, també va comptar amb la presència de diversos membres de la Junta de Govern, de tot l’equip del COMT així com dels diferents metges tutors i docents de la provínicia de Tarragona.

WelcomeMIRTarragona

El gran objectiu d’aquest esdeveniment era poder a donar a conèixer què és i com funciona el COMT, però com fer-ho possible sense que fos una xerrada pesada? Doncs el president del Col·legi, el doctor Sergi Boada, juntament amb la periodista i conductora de l’acte, la Sílvia Petit, van explicar-ho a través d’un diàleg on hi van fer particeps també als assistents. Una conversa amena, propera i on de forma molt entenedora es va poder donar a conèixer els serveis i les funcions que la institució posa a disposició de tota la col·legiació.

La celebració, a més de descobrir el COMT també va permetre poder crear sinergies entre els nous metges residents de la provínicia de Tarragona, ja que molts d’ells no tenen la possibilitat de coneixe’s personalement amb d’altres companyes i companys de les diferents unitats docents d’arreu del territori.

I una festa no és una festa si no hi ha obsequis! Així que poc a abans de cloure l’acte, el COMT va voler tenir un petit detall amb els assistents a l’acte de benvinguda. Així que es va decidir sortejar un patinet elèctric cortesia del COMT i una maleta de viatge cortesia de Mutual Mèdica.

Com a colofó de la festa, els focs d’artifici no van faltar, ja que aprofitant el 30è concurs de Focs artificials, els assitents van poder gaudir d’unes vistes magnífiques d’aquest espectacle visual en un lloc emblemàtic i únic com és el Club Nàutic.

Benvinguts al COMT, benvinguts a casa vostra

#WelcomeMIRTarragona22.

WelcomeMIRTarragona