El passat divendres, 7 de juliol el Col·legi de Metges de Tarragona va celebrar l’acte de benvinguda als nous MIR. Mantenint el format fresc i dinàmic de l’edició anterior, cal destacar que els grans protagonistes, com no podia ser d’altra manera, eren els nous metges R1. L’acte, també va comptar amb la presència de diversos membres de la Junta de Govern, de l’equip del COMT així com dels diferents metges tutors i docents de la provínicia de Tarragona.

El principal objectiu d’aquest esdeveniment era donar a conèixer el COMT, què és i com funciona. Per tant, el president del Col·legi, el doctor Sergi Boada, juntament amb la periodista i conductora de l’acte, la Sílvia Petit, ho van explicar a través d’un diàleg en el que també van fer particticeps als assistents. Es va crear una conversa amena, propera i molt comprensible per a tots, amb l’objectiu de donar a conèixer els serveis i les funcions que la institució posa a disposició de tots els membres col·legiats.

A més de descobrir el COMT, la celebració va permetre la creació de sinergies entre els nous metges residents de les diferents unitats docents de la província de Tarragona.

I una festa no és completa si no hi ha obsequis! Es van sortejar dos patinets elèctrics, cortesia del COMT, un exquisit lot de xocolates de Med1, i Mutual Medica va contribuir amb dos packs de smartwatch i dues powerbank.

Com a colofó perfecte per a l’ocasió, els assistents van poder gaudir d’un espectacle de focs d’artifici inoblidable. Aprofitant el 31è concurs de Focs artificials, aquest impressionant desplegament visual va oferir als convidats unes vistes magnífiques des d’un lloc emblemàtic i únic com el Club Nàutic.

Amb tot això, el COMT dona una càlida benvinguda als nous R1!
Benvinguts al COMT, benvinguts a casa vostra