Un any més, la tradicional festa de benvinguda als MIR va tenir lloc al restaurant Nàutic de Tarragona

Mantenint el format fresc i dinàmic de l’edició anterior, el passat 5 de juliol el Col·legi de Metges de Tarragona va celebrar l’acte de benvinguda als nous MIR. Un acte on els grans protagonistes eren els nous metges R1 i on també hi van assistir membres de la Junta de Govern, de l’equip del COMT així com dels diferents metges tutors i docents de la província de Tarragona.

El principal objectiu d’aquest esdeveniment era donar a conèixer el COMT, què és i com funciona. Per tant, el president del Col·legi, el doctor Sergi Boada, ho va explicar en una conversa amena, propera i molt comprensible per a tots! A més de descobrir el COMT, la celebració va permetre la creació de sinergies entre els nous metges residents de les diferents unitats docents de la província de Tarragona.

I una festa no és completa si no hi ha obsequis! Es van sortejar dos patinets elèctrics, cortesia del COMT, un exquisit lot de xocolates de Med1, i Mutual Medica va contribuir amb dues motxilles.

Com a colofó perfecte per a l’ocasió, i tal com marca la tradició, el 32è concurs de Focs artificials va posar punt i final a aquesta festa de benvinguda!
Benvinguts al COMT, benvinguts a casa vostra

DESTACADA WelcomeMIR24