El passat 26 de setembre va tenir lloc la sessió inaugural del curs de preparació de l’examen MIR, que organitzen l’Acadèmia CTO i el Col·legi. Enguany, s’hi han inscrit una setantena d’alumnes, que realitzaran el MIR l’any 2018. La presentació del nou curs la van realitzar la presidenta del Grupo CTO, Pilar Díaz, el president del Col·legi, Dr. Fernando Vizcarro i el director mèdic de l’Hospital de Santa Tecla, Dr. Xavier Oliach.

“El curs de preparació de l’examen MIR és una iniciativa consolidada que enguany arriba a la sisena edició”, va explicar el Dr. Vizcarro, qui va assenyalar que aquesta formació va néixer per evitar que els estudiants de les nostres les nostres comarques s’haguessin de desplaçar a altres províncies per fer aquest curs. Per la seva banda, Díaz va exposar el compromís de l’acadèmia amb la formació de l’estudiant i va detallar els bons resultats del seu mètode, forjat en els més de vint anys d’experiència que té aquest centre en la preparació d’aquest examen.

Les classes es realitzaran setmanalment, els dissabtes, a l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla. Posteriorment, els alumnes es traslladaran a la delegació de Reus del Col·legi.