El campionat se celebrarà el 26 d’octubre i les inscripcions poden realitzar-se en el portal www.ciclismoparamedicos.org

El Col·legi de Metges d’Astúries organitza el XI Campionat d’Espanya de Ciclisme per a Metges, que tindrà lloc el dissabte 26 d’octubre. Aquesta és una activitat consolidada a nivell nacional en la qual poden participar equips dels 52 Col·legis de Metges d’Espanya. Les inscripcions poden començar a realitzar-se a partir del 10 de juny a la pàgina web www.ciclismoparamedicos.org

El president del Col·legi de Metges d’Astúries, Dr. Alejandro Braña, ha indicat que amb la posada en marxa d’aquesta iniciativa, que arriba amb aquesta la seva XI edició, “es pretén promocionar i posar en valor un estil de vida saludable” i va destacar que “estem treballant intensament perquè aquest esdeveniment esportiu compti amb una gran acollida entre els metges”.

La cursa comptarà amb un recorregut total de 70 quilòmetres, amb sortida des del Col·legi de Metges d’Astúries (Plaça d’Amèrica 10. Oviedo).

La cursa arrencarà amb un recorregut neutralitzat de cinc quilòmetres que recorrerà la Plaça d’Amèrica, el Carrer Fortes Acebedo i la N-634 en direcció a Trubia. Passat Trubia, el pilot seguirà rodant per la carretera AS-223 en direcció a l’Alt del Escamplero, que es pujarà dues vegades. “Una pujada curta però exigent. Les seves rampes són constants i el desnivell va augmentant gradualment. El traçat és bastant rectilini amb alguna corba puntual i els paisatges que es gaudeixen des de la bicicleta són absolutament espectaculars “, descriu l’exciclista Fernando Escartín, actualment Director Tècnic de la Vuelta. El recorregut tornarà solcant les sinuoses carreteres asturianes fins a la línia de meta, que estarà situada davant del Palau dels Esports d’Oviedo, al Carrer Alcalde Manuel Álvarez Buylla, S / N.