Aquest any, la 29a edició de La Marató de TV3, es farà el 20 de desembre i estarà dedicada a la COVID-19.

Entre el 13 d’octubre i el 20 de desembre, professionals de la salut faran milers de sessions divulgatives per acostar els joves a la realitat mèdica i humana de la COVID-19 i despertar el seu esperit solidari envers les persones afectades i les seves famílies.

Les sessions de divulgació estan adreçades, principalment, a centres educatius de secundària, de batxillerat i a altres entitats socials, educatives i culturals de tot Catalunya i es faran en horari de 8.00 a 20.00. Totes les sessions segueixen un protocol d’actuació i un programa elaborat per la Fundació, i es desenvolupen amb el suport de material audiovisual creat expressament.

Per participar com a divulgador d’aquesta campanya, cal omplir el següent formulari amb les dades personals: https://www.ccma.cat/tv3/marato/sessions-divulgatives/2020/1810/

Aquesta informació únicament s’utilitzarà per formalitzar de manera adequada la vostra col·laboració. TV3 garanteix que les teves dades es tractaran d’acord amb el que estableix la legislació vigent en matèria de protecció de dades i s’adoptaran les mesures de seguretat adequades. En qualsevol moment podràs exercir els teus drets d’accés, de rectificació, de cancel·lació i d’oposició per correu electrònic a l’adreçalopd-conferenciantsmarato@ccma.cat o per correu postal a Fundació La Marató de TV3, carrer Jacint Verdaguer 81 – 08970 Sant Joan Despí.

Per qualsevol consulta podeu contactar a través de: sessions_divulgatives@ccma.cat o bé al telèfon 935 527 498