En aquest COMT Podcast coneixerem el Clinic-Contest 2022, un concurs de casos clínics enfocat a les àrees de la Fibril·lació Auricular i el Tromboembolisme Pulmonar.

Amb la idea de crear debat, unificar criteris en àrees específiques del coneixement i fomentar la formació sanitària dels professionals del Camp de Tarragona, arriba la primera edició del Concurs de Casos Clínics Clinic-Contest 2022 i, en aquest COMT Podcast, hem conegut en detall com funciona i a qui s’adreça aquest concurs. En paraules del Dr. David Riesco, especialista en medicina interna, Clinic Contest consisteix en “portar a la pràctica la feina diària”.

La formació en el món de la medicina és fonamental i Clinic Contest no deixa de ser un exemple d’això. La Dra. Teresa Auguet, cap del servei de medicina interna de l’Hospital Joan XXIII, destaca que des d’aquest servei es promou molt la formació i la creació d’un format nou, seria interessant pels professionals de la medicina. I si l’esdeveniment se centra en l’àrea de Trombosi, específicament a la Fibril·lació Auricular i el Tromboembolisme Pulmonar, encara pot resultar més atractiu entre els professionals.

Conèixer nous els casos clínics i quins tractaments s’han aplicat pot ajudar de manera important als professionals. És per aquest fet que Clinc Contest pot interessar a un ventall important de metges i metgesses especialistes en medicina interna o de família o, fins i tot, a metges residents.

De tots els casos presentats, se seleccionaran 5 i el dia 14 de juny a l’espai de la Boella, es presentaran in situ. Un acte presencial amb un jurat d’alt nivell que decidiran quins casos seran els guanyadors.

Clinic Contest té preparats uns premis molt interessants!

  • El primer premi consisteix en una inscripció, trasllat i allotjament per al Congrés ISTH de Londres, al Regne Unit 2022.
  • El segon premi consisteix en la inscripció i despeses d’allotjament per al Congrés de la Societat Europea de Cardiologia ESC Congrés a Barcelona 2022.
  • El tercer premi consisteix en una inscripció trasllat i allotjament per al Congrés de la Societat Espanyola de Medicina Familiar i Comunitària 2022 a Sevilla.
  • El quart i cinquè premi consisteixen en inscripcions en format virtual per als congressos ISTH i Societat Europea de Cardiologia.

Consulta aquí tota la informació i inscripcions del Clinic Contest Tarragona 2022