Primer Concurs de Casos Clínics de Trombosi de la Província de Tarragona

Des del Servei de Medicina Interna i el departament de Formació de l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII i Institut Català de la Salut (ICS), amb la intenció de crear debat, unificar criteris en àrees específiques del coneixement i fomentar la formació sanitària dels professionals del Camp de Tarragona, han creat la primera edició del Concurs de Casos Clínics Clinic-Contest 2022 enfocat en l’àrea de Trombosi, específicament a la Fibril·lació Auricular i el Tromboembolisme Pulmonar.

En aquest sentit, el comitè científic del ClinicContest seleccionarà els cinc millors casos del total de casos participants en funció de les bases del concurs adjuntes en el PDF interactiu. Aquests casos es presentaran en format PowerPoint la tarda del 14 de juny a La Boella, en sessions de 20 minuts per a discussió clínica i debat amb l’ajuda dels moderadors, especialistes en Medicina Interna, Cardiologia i Hematologia de diferents hospitals del Camp de Tarragona (places limitades). El jurat de l’esdeveniment segons document adjunt, decidirà l’ordre de mèrit dels casos per a l’adjudicació i lliurament de premis.

PREMIS

El primer premi consisteix en una inscripció, trasllat i allotjament per al Congrés ISTH de Londres, al Regne Unit 2022. El segon premi consisteix en la inscripció i despeses d’allotjament per al Congrés de la Societat Europea de Cardiologia ESC Congrés a Barcelona 2022. El tercer premi consisteix en una inscripció trasllat i allotjament per al Congrés de la Societat Espanyola de Medicina Familiar i Comunitària 2022 a Sevilla. El quart i cinquè premi consisteixen en inscripcions en format virtual per als congressos ISTH i Societat Europea de Cardiologia.

Quan: 14 de juny 2022

On: La Boella (T-11, Sortida 12, 43110 La Canonja)

Data límit entrega casos clínics: 22 de maig de 2022