El COMT col·labora estretament amb el Diari de Tarragona per a donar veu al nostre col·lectiu i per a difondre periòdicament les activitats i accions que portem.

Enguany hem impulsat el nostre acord perquè la col·legiació pugui beneficiar-se d’un preu especial de subscripció al Diari (en paper i digital) i també una proposta publicitària molt avantatjosa per els qui vulguin difondre els seus serveis a través d’aquesta plataforma.


Subscriu-te per 365€ a l’any, de Dilluns a Diumenge (digital i paper)

El Diari ofereix a tots els col·legiats una oportunitat de subscripció anual amb unes condicions exclusives i econòmicament molt avantatjoses (vàlid per a nous subscriptors).

Un preu especial que representa un descompte del 42% sobre el preu de capçalera.

Com a part d’aquesta oferta exclusiva, també podreu accedir via l’App Kiosko y Más a tots els continguts del Diari de Tarragona en versió e-paper, des de qualsevol dispositiu (ordinador, telèfon intel·ligent o tauleta).

Un servei que permet llegir i escoltar els continguts del Diari estiguis on estiguis, en qualsevol lloc i a l’hora que vulgueu. Aquest mateix servei permet l’accés a l’hemeroteca amb exemplars i suplements de dates anteriors. Un servei que té un cost anual de 199€ però que és gratuït per als col·legiats del COMT.

Finalment, i no menys important, l’acord de col·laboració inclou addicionalment l’accés dels col·legiats a avantatges exclusius en matèria de formats i descomptes  en campanyes de comunicació i publicitaten tots els canals del Diari.

Contacte exclusiu del COMT:

Lourdes Domínguez

Telèfon 977 29 97 21 (de 9 a 14 hores)

subscripcions@diaridetarragona.com


Aprofita la força promocional de Diari de Tarragona

Gràcies a l’acord del COMT i el Diari de Tarragona, els col·legiats que vulguin promocionar i impulsar els seus negocis podran dur a terme una campanya de comunicació a un cost molt avantatjós.

Directori Mèdic de Tarragona

Directori mèdic que es publicarà mensualment en les pàgines del Diari amb informació útil per al lector.

Característiques de la publicació: Espai amb un text d’aproximat de 80 paraules amb fotografia de la consulta, breu descripció de les especialitats i adreces, horaris, telèfons d’interès.

7 sortides entre abril i desembre. La primera inserció es realitzarà en el Suplement que publicarà el Diari el 7/4 en motiu del Dia Mundial de la Salut.

El teu contacte exclusiu del COMT:

Lluís Sempere (Assessor de comunicació)

lsempere@diaridetarragona.com

Telf: 628 642 707