En aquest podcast coneixem què és i com funciona la clínica Monegal. Hem entrevistat la seva directora, la doctora Cecília Gras i ens ha explicat els projectes de futur d’aquesta clínica, els reptes i quins professionals fan feina a Viamed Monegal.

ViaMed Monegal és una de les clíniques privades més conegudes a Tarragona. Gairebé 300 persones fan possible que aquesta institució sent la meitat d’ells metges.

ESCOLTA EL COMTPODCAST – Descobrim la clínica ViaMed Monegal

I si seguim parlant de xifres, diàriament s’estan produint prop d’un centenar de visites d’urgència i unes 700 entre visites externes i proves complementàries. Tot plegat mostra un increment important en l’activitat de Monegal durant els darrers anys.

Des de l’arribada de la Doctora Gras a Monegal, s’han produït canvis importants i un d’ells ha tingut al pacient com a protagonista. Ara, cada pacient rep una enquesta de satisfacció després de la seva visita o estada al centre i el feedback que rep el centre és de gran ajuda per a millorar.

ESCOLTA EL COMTPODCAST – Descobrim la clínica ViaMed Monegal

ViaMed Monegal treballa amb projectes molt ambiciosos i la Dra. Gras ens ha desvetllat quins són amb els que ja treballen. Infraestructures o equipaments nous seran protagonistes.

ESCOLTA EL COMTPODCAST – Descobrim la clínica ViaMed Monegal