El Col·legi Oficial de Metges de Tarragona s’estrena en el món dels PODCAST i ho fa amb un tema d’actualitat: la COVID persistent.

Què en sabem de la COVID persistent? Durant quant de temps podem patir-ne els símptomes o per què afecta més a unes persones que d’altres? Aquestes i d’altres preguntes són a les que la Doctora Anna Moragas, metgessa de família del Cap Jaume Primer de Tarragona, ha donat resposta.

Durant l’entrevista, la doctora Moragas ha destacat la importància de seguir investigant aquesta situació que es genera en certs pacients. Alhora, ha posat l’èmfasi en la necessitat d’implicar als diferents professionals que poden tractar les patologies que es deriven de la covid persistent de forma multidisciplinària.

Cada dijous de la setmana, COMT PODCAST entrevistarà a metgesses i metges del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. Analitzarà l’actualitat sanitària, aproparà les històries més interessants del món de la medicina a la col·legiació i a la ciutadania.

COMT PODCAST vol que la medicina sigui més amena i comprensible, però sense perdre de vista els aspectes tècnics que la converteixen en un dels pilars fonamentals en la nostra societat!

ENLLAÇ COMT PODCAST- COVID PERSISTENT