Els dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre de 2021 el COMT acull la novena edició del Curs d’actualització en Autoimmunitat i Malaltia Tromboembòlica Venosa.

Hem volgut conèixer en profunditat sobre què tractarà el curs i hem realitzat un podcast ben interessant amb els seus organitzadors; la cap del servei de Medicina Interna de l’Hospital Joan XXIII, la doctora Auguet i el metge internista també d’aquest hospital el doctor David Riesco.

ESCOLTA EL PODCAST

La novena edició d’aquest curs, organitzat des del Servei de Medicina Interna i Hematologia de l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII i l’Institut Català d’Oncologia respectivament, compta amb una part pràctica que consisteix a desenvolupar 5 casos clínics pels participants i docents mitjançant fòrums web en el Moodle de l’Institut Català de la Salut (ICS) tal com ens explica el Dr. Riesco.

ESCOLTA EL PODCAST

El curs, que ja compta amb prop d’una seixantena d’inscrits, se celebrarà en la nova sala del COMT durant 3 dies on grans professionals del territori parlant sobre l’actualització en Autoimmunitat i Malaltia Tromboembòlica Venosa. Escolta l’entrevista íntegra als organitzadors en aquest enllaç.