Parlem amb la Consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, la senyora María José López i amb el gerent del Tarragona Esports, el senyor Ramon Cuadrat per a conèixer en detall com s’ha creat i en què consisteix la Tarraco Health Race

La Tarraco Health Race és fruit del conveni de col·laboració establert entre el COMT i l’Ajuntament de Tarragona. Un acord que té com a objectiu impulsar l’activitat física i els hàbits saludables entre la ciutadania i que en paraules de la Consellera, la THR ha de ser “un referent entre les curses de la nostra ciutat on la pràctica esportiva, la salut i la solidaritat siguin els eixos principals”.

La Tarraco Health Race tindrà lloc el pròxim 27 de novembre des de Tarragona Esports han pensat en una activitat esportiva que, tal com indica Ramon Cuadrat, “tothom la pugui participar, des del que té més nivell al qui en té menys… És un circuit molt urbà que surt del Col·legi de Metges i d’aquí, cap a la Rambla Nova i la fem de punta a punta”. Amb aquest format de cursa es donen a conèixer carrers importants de la ciutat de Tarragona i en la modalitat de caminada, la ruta també transcorre pel cor del Casc Antic de la ciutat, fent l’activitat molt més atractiva.

Els participants de la Tarraco Health Race poden triar entre una carrera de 10k, una de 5k o bé, una caminada de 5k on també poden portar a les seves mascotes!

La THR vol ser la cursa de la salut a Tarragona, però també, és un esdeveniment solidari. En el COMT PODCAST d’aquesta setmana, la Consellera ha volgut destacar la importància de la solidaritat dels participants perquè ” tota la recaptació anirà íntegrament a AFANOC”.

Així que no ho dubtis, el pròxim 27 de novembre sigues el 💙 batec de Tarragona!