El Dr. Joan Lluís Borràs Balada (Tortosa, 1948), actual Director Adjunt de l’Institut d’Oncologia de la Catalunya Sud (IOCS) de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus va rebre el passat mes de febrer la medalla Josep Trueta al mèrit sanitari. Aquesta distinció, que atorga la Generalitat de Catalunya, honora les persones i entitats que com ell han destacat de manera significativa pels seus serveis envers el progrés i la millora de la sanitat.

Hem parlat amb ell per a descobrir quina ha estat la seva trajectòria professional, centrada en la dedicació a l’atenció oncològica. Borràs ha assolit fites dins del món de la medicina remarcables com podrien ser la posada en marxa del Servei d’Oncologia  de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus o el primer registre de Càncer de Catalunya a Tarragona.

La docència també ha tingut un paper fonamental a la seva vida, ja que durant més de 20 anys ha sigut professor a la Universitat Rovira i Virgili on ha avaluat a més de 2.000 alumnes i no podem oblidar la recerca; amb 115 publicacions científiques.

No et perdis aquest COMT PODCAST ben interessant!