Fa pocs dies que el doctor Federico Adán ha rebut la distinció al Mèrit Cívic de Tarragona per part de l’Ajuntament de Tarragona. Al COMT Podcast hem parlat amb ell per saber com se sent després de rebre aquest guardó, però també per conèixer una mica més i millor el qui ha estat pediatre de molts tarragonins.

L’Ajuntament de Tarragona ha lliurat la distinció al Mèrit Cívic de Tarragona al Dr. Federico Adan, metge pediatre col·legiat al COMT des de fa anys. Hem parlat amb ell d’aquest guardó però també de la seva trajectòria professional i el primer que ens va dir és que ell, des de ben petit ho tenia clar: “volia ser metge de nens”.

ESCOLTA EL COMT PODCAST – Federico Adan, el pediatre enamorat de Tarragona

Apassionat de Tarragona, però també de la seva professió, durant l’entrevista el Dr. Adan recorda a grans professionals mèdics que van ensenyar-li moltíssimes coses. S’emociona al recordar-los i fa un passeig per la medicina que durant anys ell va practicar a Tarragona.

L’entrevista també parla de temes d’actualitat com són la COVID, i com l’ha viscuda ell, i com no podria ser d’altra manera, també li hem preguntat per la vacunació contra la Covid en els infants.

Adan, ja jubilat des de fa temps, mai ha deixat de ser un metge implicat amb Tarragona i la ciutadania. Explica que, encara ara, quan va pel carrer, dona petits consells als pares que passegen amb els nens per la ciutat, i recorda que un metge sempre és metge!

ESCOLTA EL COMT PODCAST – Federico Adan, el pediatre enamorat de Tarragona

Federico Adan ha vist créixer molts tarragonins i tarragonines. Generacions i generacions que ara l’aturen pel carrer, el saluden, li pregunten per la família i l’estimen. Per coses com aquestes, la distinció al Mèrit que ha rebut és més que justificada i per a ell, rebre aquest guardó “és un orgull i li falten paraules per a poder expressar tot el que sent”.

ESCOLTA EL COMT PODCAST – Federico Adan, el pediatre enamorat de Tarragona