L’equip de futbol del COMT competeix el 16 de juny de 2022 en el XXVIII edició de l’Evento Nacional de Fútbol Médico que se celebra Huelva

400 professionals, 16 equips de futbol…les xifres ho diuen; el futbol agrada als metges i metgesses i, els col·legiats del COMT no en són una excepció. Una expedició amb una vintena de metges col·legiats al COMT es desplaçaran a Huelva per a competir en el XXVIII Event Nacional de Futbol Mèdic per intentar endur-se el campionat, però la cosa no serà gens fàcil; hi ha equips amb grans professionals i amb dilatades trajectòries com podria ser el Múrcia.

Tot i que el campionat serà complicat i no disposen de massa efectius, l’experiència dels jugadors de l’equip del COMT és un grau. De fet, en la darrera edició, celebrada a la localitat de Salou, van quedar en quarta posició. En aquesta ocasió són optimistes i com a mínim, pensen en igualar el resultat.

En total, són al voltant de 70 metges que juguen en l’equip del COMT. Val a dir que no tots juguen a l’hora i tot col·legiat que estigui interessat, pot inscriure’s. Com a dada curiosa, l’equip del COMT és l’únic en tot l’estat que va comptar amb presència femenina en un campionat i ells animen a qualsevol doctora que vulgui jugar, a que se sumi al projecte!

El campionat també comptarà amb jornades científiques centrades en la medicina esportiva, en aquesta ocasió de patologies cardíaques i de les lesions més freqüents en la pràctica esportiva.