El Dr. Guillermo Cañardo participarà en la Global Ocean Race; una aventura de vuit mesos al voltant del món navegants en un iot que no comptarà amb cap mena de tecnologia tipus GPS per a la navegació. L’aventura comença el dia 10 de setembre.

L’Ocean Globe Race és una aventura de vuit mesos al voltant del món navegant en embarcacions dissenyades abans de 1988. La gran particularitat d’aquest repte és que no comptaran amb cap mena de tecnologia tipus GPS per a la navegació, tan sols amb tècniques com la navegació per estima o bé per estels!

El Dr. Cañardo navegarà amb el WhiteShadowogr, una embarcació de 45 anys on realitzarà tasques de metge, però també d’altres ben interessants. Durant el podcast descobrireu com va sorgir aquesta aventura, quins son els grans reptes, però també els perills als quals s’enfrontarà aquest metge que treballa al Servei d’Emergències Mèdiques de Catalunya.

Aquesta cursa el durà pels grans oceans del món en diverses etapes i els portarà al límit. Una travessa que arrenca el pròxim 10 de setembre des d’Anglaterra i que acabarà dintre de vuit mesos.
I estigueu ben atents perquè, malgrat que el Dr. Cañardo no tindrà comunicació directa, ens mantindrà informats de l’evolució del White Shadow i de com és navegar pels mars i oceans més inòspits de la terra. Tot i així, us deixem l’enllaç al web de l’embarcació on podreu estar al dia de les darreres novetats d’aquesta expedició.