Lliga’t a la vida-Trail arriba a la seva segona edició amb el mateix objectiu que va nèixer: combinar esport i solidaritat!

En aquest COMT PODCAST hem parlat d’esport i de solidaritat, o el que és el mateix; de la iniciativa Lliga’t a la Vida Trail! Una cursa amb solidària amb molts quilòmetres per davant i un objectiu; recaptar fons per a la investigació del càncer.

Darrera d’aquesta cursa hi ha molta gent però un dels creadors és l’especialista en oncologia mèdica, el doctor Sergio Peralta i la Marian Garbajosa, coordinadora de La Lliga Contra el Càncer. Amb ells hem parlat per veure com va sorgir aquesta idea, com va anar la primera edició i el més important; com estan les inscripcions per aquesta segona edició.

Lliga’t a la Vida-Trail és un repte majúscul que tindrà lloc el pròxim 28 i 29 d’octubre; recórrer més de 100 quilòmetres corrents o 50 caminant amb la finalitat de recaptar diners. I a què es destinaran? Doncs a diferents projectes tant diversos com poden ser el suport psicològic, emocional, social, econòmic, de promoció de la salut, de prevenció, de rehabilitació física, de promoció de l’esport com a forma de recuperació després dels tractaments oncològics, així com la investigació.

Si voleu formar part d’aquesta cursa, cliqueu en el botó i participeu en una cursa solidària on tot el que es recapti anirà destinat a la lluita contra el càncer.