Els dies 22, 23 i 25 de novembre a la tarda arriba una nova edició d’aquests premis! Hem parlat amb els doctors David Riesco i José Antonio Porras per a descobrir en què consistirà i les principals novetats!

El Curs d’actualització en Autoimmunitat i Trombosi està organitzat conjuntament pels serveis de Medicina Interna i Hematologia amb la col·laboració del Departament de Formació Continuada de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. Es tracta d’actualitzar aspectes nous relacionats amb el pacient amb malaltia autoimmune i pacient amb malaltia tromboembòlica venosa, referent al maneig clínic, procés diagnòstic i novetats del tractament immunosupressor i anticoagulant. Aquesta activitat va dirigida a facultatius especialistes de l’àrea mèdica, urgències i d’atenció primària. En aquesta edició, es presentaran sessions clíniques de actualització per destacats experts procedents dels diferents hospitals del Camp de Tarragona i de l’àrea metropolitana de Barcelona. 

A més, i com a gran novetat el 25 al matí i, amb places limitades, es realitzarà un taller pràctic d’ecografia clínica i capil·laroscopia amb models.