Després de 3 anys sense celebrar les famoses distincions col·legials, ara han tornat amb un mateix concepte, però amb una imatge i noms completament diferents! Hem parlat amb el president del COMT, el Dr. Boada per conèixer en detall en què ha consistit aquesta reformulació de les distincions col·legials, anomenades ara Premis COMT Antonius Musa.

Durant el podcast, el president, ha posat de manifest la importància de la creació d’un reglament específic, un comitè de professionals (amb dilatada experiència en el camp de la sanitat) o la celebració d’un acte diferent dels anteriors per a fer l’entrega d’aquests premis.

En la mateixa línia, el doctor Boada ha destacat que aquestes 5 distincions estan concebudes per a “premiar els nostres col·legiats i institucions de la província de Tarragona. Unes distincions que posen de manifest el talent, el compromís i l’excel·lència amb la medicina i la salut en el territori”.

El col·legiat, el protagonista dels premis

L’entrevista també ha servit per desglossar les distincions i anunciar una gran novetat; ara és la col·legiació qui tria els premiats, és a dir; qualsevol col·legiat/da del COMT pot presentar a un company o institució perquè sigui mereixedor d’alguna de les distincions mitjançant l’espai web creat específicament.

Finalment, el president del COMT ha explicat que l’acte central dels Premis COMT Antonius Musa tindrà lloc el pròxim 01 de desembre a l’Aula Magna de la Facultat de Lletres de la URV on, també, s’entregaran els diplomes als metges honorífics dels darrers anys.