El dimarts 16 d’abril de 2024, a 18:00 hores, la Fundació privada Reddis de Reus acull la presentació del darrer llibre del Dr. Anton Pujol i, des del COMT, hem aprofitat aquest acte per a descobrir-ne tots els detalls.

El Bombardeo del templo del Pilar analitza un moment important dins de la història de la Guerra Civil espanyola. Sembla que, després una anàlisi exhaustiu de les proves i materials, el Dr. Pujol ha descobert coses molt interessants al voltant d’aquest fet i que desmenteixen la història que fins ara era coneguda.

Per a escriure aquest llibre, el Dr Anton Pujol es va haver de documentar força tot visitant els principals arxius i museus que contenien informació relacionada amb aquest fet històric, i tot i que a vegades, va trobar certes reticències, sembla que ha aconseguit saber qui va bombardejar la basílica, amb quin aeroplà es va fer o per quins motius no van explotar les bombes.

Per saber tot això, però molt més, no et perdis aquest darrer COMTPODCAST o bé, pots assistir a la presentació del llibre que tindrà lloc a la fundació privada Reddis de Reus, aquest dimarts 16 d’abril de 2024 a les 18:00 hores.