Saps que hem posat en marxa un programa d’oci? Saps en què consisteix? Escolta el darrer COMT PODCAST per a descobrir-ho!

Ja tenim en marxa el programa d’oci del COMT i hem pensat que un podcast explicant en què consisteix seria genial! Així que hem entrevistat a l’empresa que s’ha encarregat d’elaborar-lo: Itinere. De la mà del fundador, el Xavi Mejuto, hem conegut què ens han preprat i els secrets que hi podrem trobar.

Rutes nocturnes per Tarragona, un passeig pel modernisme de la ciutat de Reus o un tast i esmorzar en un celler són algunes de les opcions. Activitats que van començar fa ben poc i que s’allargaran fins a finals d’any.

I ben atents perquè la propera activitat programada tindrà lloc el 21 de maig de 2022 i consistirà en una visita al Delta de l’Ebre. Mejuto ens ha explicat que ara és la millor època de l’any per a visitar aquest espai emblemàtic, ja que gran quantitat d’aus es troben en aquest paratge. L’activitat comptarà amb un guia especialista en natura, una visita a l’Ecomuseu del Parc Natural del Delta de l’Ebre i, tot seguit, es farà visita guiada al voltant de les llacunes de la Tancada i l’Encanyissada per observar les aus més representatives del parc natural.

Més info: ITINERE

Però el programa d’oci del COMT va molt més enllà així que t’animem a descobrir-lo i a gaudir-lo!