El programa formatiu Hablemos de Diabetes organitzat pel COMT i la companyia farmacèutica Novo Nordisk, segueix apropant a la col·legiació la diabetis gràcies a una sèrie de converses en línia que reforcen i actualitzen la informació de què disposen els professionals sanitaris per tractar aquesta patologia.

Inscripcions al programa formatiu Hablemos de Diabetes

Fins a la data, ja s’han celebrat dues sessions que han comptat amb una part teòrica i una altra pràctica. En les elles, s’han tractat temes d’especial rellevància per al maneig de la diabetis, però el programa va més enllà. 

Instantània de la sessió Cribado y complicaciones crónicas. “Estándares de seguimiento”

Com abordar aquesta patologia després de la pandèmia de COVID-19, els cribratges i complicacions cròniques a què pot donar lloc, el tractament després del debut de la malaltia d’acord amb el perfil de cada pacient o les noves tecnologies aplicades al seguiment de la diabetis seran qüestions que es tractaran en aquest programa formatiu que consta d’un total de 7 sessions.

Inscripcions al programa formatiu Hablemos de Diabetes

A més, els assistents tindran l’oportunitat de plantejar prèviament casos clínics que després els ponents seleccionaran, per tal de presentar els més interessants de forma anònima a les sessions, previstes mensualment entre octubre de 2021 i abril de 2022.

La pròxima sessió tindrà lloc el 14 de desembre a les 18.00 hores  sota el títol “tratamiento al debut en función del perfil del paciente” i cal recordar que tots els assistents podran disposar dels vídeos íntegres de les sessions que es duran a terme.

Inscripcions al programa formatiu Hablemos de Diabetes