Quan? Dijous, 05 d’octubre de 2023 a les 18h
On? Delegació de Tortosa del Col·legi de Metges de Tarragona

A partir de la consideració de què és menjar sa i menjar segur ens plantegem quins hàbits tenim respecte als aliments, com ens enfrontem els catalans als reptes de la seguretat dels aliments, tant des del punt de vista del consumidor com de l’Administració Pública o el sistema sanitari.

Repassarem què fa el Departament de Salut, a més d’altres Departaments, per garantir la seguretat alimentària, o per conèixer els costums i les percepcions dels catalans sobre els aliments, els seus riscos, etcètera. Per a això passarem per documents bàsics del Departament de Salut, com ara el Pla de Salut de Catalunya, el Pla de seguretat alimentària de Catalunya o el Baròmetre de seguretat alimentària, entre altres. Finalment ens preguntarem què poden fer des del sistema d’atenció sanitària per afavorir les bones pràctiques alimentàries i ajudar els usuaris a consumir aliments de forma més segura.