Us recordem que el termini de presentació de candidatures als Premis Princesa d’Astúries 2021 continua obert i finalitzarà el pròxim 4 de març (a les 23:59 hores d’Espanya, GMT + 1).

Us convidem a presentar candidatures a qualsevol de les vuit categories en què s’atorguen: Arts, Lletres, Comunicació i Humanitats, Ciències socials, Investigació Científica i Tècnica, Cooperació Internacional, Concòrdia i Esports.

Podràs fer-ho mitjançant el següent enllaç: PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES

Els Premis, convocats anualment per la Fundació Princesa d’Astúries, estan destinats a reconèixer la tasca científica, tècnica, cultural, social i humanitària realitzada per persones, institucions, grups de persones o d’institucions en l’àmbit internacional.

D’acord amb el Reglament, els Premis “s’atorgaran a aquelles persones i/o institucions que contribueixen amb el seu treball i els seus mèrits (…) al progrés i benestar social de manera extraordinària i exemplar. La repercussió d’aquest treball ha de ser considerada sempre en la seva més àmplia dimensió, entenent per això que les seves aportacions s’estenen i/o són conegudes a nivell internacional “.

Els Premis són lliurats en una solemne cerimònia anual, que té lloc a l’octubre a Oviedo, presidida per SS.MM. els Reis, amb la presència de SS.AA.RR la Princesa d’Astúries i la Infanta Sofia.

Estàtueta Premi Princesa d’Astúries