Quan? A partir del 9 de maig de 2023 el curs estarà vigent, fins al 16 de juny de 2023
Cost: Sense cost per al participant. Aquesta és una formació finançada per l’Agencia de Salut Pública de Catalunya*
Duració: 23 hores

*Aquest curs, sense cost per a l’alumne, comporta una despesa de diners públics que subvenciona l’ASPCAT. Apel·lem doncs a la vostra responsabilitat en mantenir la inscripció només si preveieu que us podeu comprometre a realitzar-lo.

El programa Promoció de l’activitat física saludable, que forma part del “Pla Integral per a la promoció de la salut mitjançant l’activitat física i l’alimentació saludable” (PAAS), te com a objectiu que el màxim nombre de persones de Catalunya realitzin suficient activitat física. Per assolir-ho es treballa en la sensibilització i formació de professionals de salut sobre consell d’activitat física, i també amb els municipis per a la creació d’entorns facilitadors d’una vida activa.

El curs a distància consta d’una base teòrica elaborada per autors/es de reconeguda trajectòria professional, que es pot consultar i descarregar en format PDF, i d’una part pràctica formada per 5 jocs de simulació de casos clínics, escenificats a la consulta d’un centre de salut. Els casos pràctics, dissenyats per professionals de la activitat física i del àmbit sanitari amb experiència en l’atenció primària, faciliten la capacitació dels/de les professionals envers el consell de la activitat física, abordant alguns dels temes més actuals de l’àmbit.

L’Agencia de Salut Pública de Catalunya (ASPCat) inicia al 2015 aquest curs a distància sobre activitat física i salut, adreçat a professionals de l’atenció primària, en col·laboració amb la CAMFIC i l’AIFICC.