Informació i inscripcions

Vols aprendre o perfeccionar el teu anglès? Des de la vocalia de formació del Col·legi et continuem oferint cursos d’anglès perquè puguis millorar els teus coneixements de l’idioma. Els cursos que oferim són en grups reduïts i en horari preferentment de tarda. Les classes es realitzaran un dia a la setmana i tindran una durada d’1,5 hores.

A Tarragona, els cursos s’impartiran a la seu del COMT i a les instal·lacions d’Everywhere English Coaching. Els horaris seran preferentment de tarda (de les 17,30 a les 20,30 h.) i de dilluns a dijous.

Inici del curs: 18 de setembre 2017. Fi del curs: 21 de juny 2018.

Preu: 180 euros trimestre. El pagament s’efectuarà a través del compte bancari a finals de cada trimestre. 

La subvenció del 50% del preu total del curs es realitzarà un cop hagi acabat el curs (a partir del 17 de setembre de 2018) prèvia comprovació de les assistències realitzades.

Vacances:

  • Del 22 de desembre al 7 de gener del 2017, ambdós inclosos (vacances de Nadal).
  • Del 26 de març al 2 d’abril del 2017, ambdós inclosos (vacances de Setmana Santa).

A Tortosa, els cursos es realitzaran a les instal·lacions de Let’s Learn (Passeig Joan Moreira, 14). Els horaris seran de les 18:30 a les 20:30 hores de dilluns a divendres.

Inici del curs: 25 de setembre de 2017. Fi del curs: 22 de juny de 2017.

Preu: 150 euros trimestre. El pagament s’efectuarà a través del compte bancari a finals de cada trimestre. 

La subvenció del 50% del preu total del curs es realitzarà un cop hagi acabat el curs (a partir del 17 de setembre de 2018) prèvia comprovació de les assistències realitzades.

Vacances:

  • Del 22 de desembre al 7 de gener del 2017, ambdós inclosos. (vacances de Nadal).
  • Del 26 de març al 2 d’abril de 2018, ambdós inclosos. (vacances de Setmana Santa).

El COMT subvenciona un 50% del preu total del curs als col·legiats que acreditin més d’un 80% d’assistència, que s’abonarà en un compte bancari del BBVA obert al COMT atenent els acords amb Med1 dels serveis financers del Col·legi. El pagament s’efectuarà a través del compte bancari a finals de cada trimestre. La subvenció del 50% del preu total del curs s’ingressarà un cop hagi finalitzat (a partir de setembre del 2017) prèvia comprovació de les assistències realitzades.

 

Com m’he d’inscriure?

En cas que ja hagis estat alumne del curs d’anglès anterior, només cal que omplis la butlleta d’inscripció i l’adrecis a rgala@comt.cat (en cas que t’inscriguis a Tarragona) o a dcaballe@comt.cat (en cas que el realitzis a Tortosa).

Si és la primera vegada que t’inscrius al curs, ens cal que facis una prova de nivell per fer una valoració potencial de cada alumne, mitjançant un test i un qüestionari de preferències d’estudi d’anglès, per tal d’agrupar els alumnes segons els objectius, necessitats i nivells. Per fer la inscripció al curs de Tarragona, respon aquesta prova i aquest qüestionari i envia’ls a rgala@comt.cat. Si t’inscrius a Tortosa, també cal que ens envïis aquest qüestionari i aquesta prova a dcaballe@comt.cat (en cas que el realitzis a Tortosa).

 

Altres

Independentment del curs 2017-18, les acadèmies Everywhere English Coaching de Tarragona i Let’s Learn de Tortosa tenen descomptes especials per a metges col·legiats i els seus fills i filles.

L’Acadèmia Everywhere English Coaching ofereix cursos de preparació per a exàmens oficials i properament també oferirà tallers i seminaris. En aquests altres cursos la relació contractual amb Everywehere English Coaching i l’interessat és completament al marge de l’acord amb el COMT. Per a més informació, contacteu amb la Sra. Roser Gala (977 232 012 ext. 206).

L’Acadèmia Let’s Learn també ofereix cursos de preparació per a exàmens oficials i descomptes especials en estades a l’estranger amb famílies, així com classes durant les vacances escolars per a nens i nenes d’entre 12 i 18 anys. Com en el cas anterior, en aquests altres cursos la relació contractual amb Let’s Learn i l’interessat és completament al marge de l’acord amb el COMT. Si voleu més informació, contacteu amb la Delegació del COMT a Tortosa, Sr. Diego Caballé (977 500 393).