Des de la vocalia de formació del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona i la Fundació Antonius Musa, ens adrecem a tu per a informar-te que s’ha signat un acord amb l’Acadèmia d’Anglès “DomSpain” de REUS amb l’objectiu de continuar oferint formació en idiomes pels col·legiats i col·legiades amb descomptes exclusius pel nostre col·lectiu.

Els interessats han de conèixer la següent informació:

Per informar-se, inscriure’s i/o resoldre qualsevol dubte, us heu de dirigir directament a l’Acadèmia DomSpain ( info@domspain.eu – 877 014 736 i 660 115 104) de Reus.

La matrícula és gratuïta i els cursos són presencials

Les classes s’impartiran en les instal·lacions de l’Acadèmia ubicada a Raval Sant Pere 1, entresòl, 43201, Reus.

S’ofereixen cursos d’anglès, francés, italià, rus i alemany.

Els cursos són de durada trimestral i es realitzaran en grups reduïts atenent les necessitats dels col·legiats. La durada de les classes seran de 1.5 hores setmanals.

Cursos personalitzats amb professors nivell natiu, qualificats i experimentats.

A l’inici de curs l’acadèmia proporciona als alumnes (de manera completament gratuïta) una prova de nivell oficial que permet determinar el nivell exacte en matèria anglesa.

Preparació per a exàmens oficials. DomSpain també fa preparació per a exàmens de Cambridge (First, Advanced, CAE, IELTS…)

Preu exclusiu pels col·legiats:

El cost total per trimestre del curs és de 70 €/alumne.

En el supòsit que l’alumne NO assisteixi al 80% de les classes, se li aplicarà al trimestre següent, un preu de 85 € derivat d’aquesta circumstància.

Pack familiar. Els més petits de la casa també poden aprendre anglès! S’estableix un descompte del 10% sobre el preu estàndard en cas que s’inscriguin familiars directes d’un col·legiat/ada, acordant-se, per tant, un preu de 90 € trimestrals.

Per la vostra informació, aquest curs té un preu total per trimestre de 100 €

Per a més informació i/o inscripcions, podeu adreçar-vos directament a l’ Acadèmia DomSpain mitjançant aquests canals:

info@domspain.eu

877 014 736 i 660 115 104