Saps que per formar part del COMT, gaudeixes d’uns avantatges i unes condicions ben especials en negocis diversos o establiments d’alimentació? Descobreix tot el que et pot oferir el Club COMT!

El nou web del COMT, a més d’apropar tota la informació necessària al col·legiat/da, també vol ser un espai on els metges i metgesses col·legiats disposin d’un espai amb considerables avantatges pel fet d’estar col·legiats al COMT. Per aquest motiu hem creat el Club COMT, un portal farcit d’avantatges exclusius per a la nostra col·legiació.

Per accedir al Club COMT tan sols cal que et donis d’alta en el web i accedeixis a la teva àrea privada. Un cop allí, clica en el botó  Club COMT i prepara’t per a gaudir d’importants i exclusives ofertes.

Club COMT és un espai únic on els nostres col·legiats trobaran fins a 300 convenis i/o acords que el Col·legi té amb diverses empreses que suposen ofertes exclusives. Viatges, oci o restaurants… Tria el que més t’interessi, cerca i troba rellevants descomptes i gaudeix d’aquest espai exclusiu per a tu. El portal web et mostrarà les darreres novetats, les millors ofertes o els descomptes més interessants!

Anar al cinema, fer gasolina o planificar una escapada de cap de setmana ara té descompte pel fet d’estar col·legiat al COMT i recorda; treballem per aconseguir les millors condicions per als nostres col·legiats i el Club COMT és l’espai on les trobaràs. 

No deixis de visitar-lo, perquè s’actualitza constantment!