El 21 de juny de 2024, la Junta Electoral del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona (COMT) va proclamar la candidatura encapçalada pel Dr. Sergi Boada Pié per presidir la Junta de Govern del COMT.

La candidatura del Dr. Boada, presentada el 19 de juny, inclou els següents membres titulars: Dr. Francesc Feliu Villaró (Vicepresident 1), Dra. Mireia Garcia Villarrubia Muñoz (Vicepresidenta 2a), Dr. Pere Genaró Jornet (Vicepresident 3r), Dr. Manuel Carasol Ferrer (Secretari), Dra. Mª del Carme Boqué Oliva (Vicesecretària), Dr. Francisco Jesús Buj Visiedo (Tresorer-comptador), Dra. Meritxell Arenas Prat (Vocal 1r), Dr. Raúl Puig Bitria (Vocal 2n), Dr. Evelio De Jesús Blain Llanes (Vocal 3r), Dra. Irene Bou Tàrrega (Vocal 4t) i Dra. Gemma Ruiz Sabaté (Vocal 5è).

Després d’avaluar els requisits d’elegibilitat i els avals presentats, es va procedir a la seva proclamació provisional. Atès que no es van presentar altres candidatures, no va ser necessari continuar amb el procés electoral. Així, el Dr. Sergi Boada Pié va ser declarat guanyador, prenent el lideratge de la Junta de Govern del COMT sense necessitat de sufragi.