9 de juny a les 18:00 hores al Seminari

El proper 9 de juny a les 18:00 hores, el Seminari-Centre Tarraconense acollirà una nova edició de la diada col·legial, que enguany també commemorarà el centenari de la Fundació Patronato de Huérfanos y Protección Social de Médicos de la Organización Médica Colegial.

En la primera part de la jornada es farà un repàs al centenari de la institució a través de les ajudes que ofereix i testimonis dels seus beneficiaris. A continuació, la nostra corporació lliurarà les màximes distincions col·legials com a reconeixement a la trajectòria dels facultatius de les nostres comarques. Els metges que es van col·legiar l’any 1967 i que per tant compleixen mig segle de col·legiació, rebran la insígnia col·legial. A banda, també es reconeixerà l’excel·lència i l’esforç a la millor expedient MIR de l’escola CTO del Col·legi i que ha triat fer la seva especialitat a les nostres comarques, és la Dra. Marta Coll. En l’àmbit de les institucions sanitàries es reconeixerà el Banc de Sang i Teixits per la seva tasca.

Les medalles d’or recauran en els Drs. Aurelia Moreno i Ernesto Soler de Latorre, pel seu compromís amb la medicina a les nostres comarques i els seus valors. La màxima distinció col·legial, la Creu de Sant Cosme i Sant Damià, es lliurarà al Dr. Jaume Fontanet.

Us hi esperem!

Per a confirmar l’assistència cal trucar al 977 232 012 i preguntar per Cristina Ribas o Helena Sabaté o escriure un correu a comt@comt.cat.