• El principal objectiu de la mateixa és reforçar i actualitzar la informació dels professionals sanitaris sobre la diabetis.
• Les sessions, teòriques i pràctiques, estaran obertes a tots els professionals que vulguin participar-hi. La primera sessió tindrà lloc el pròxim 07 d’octubre

El Col·legi de Metges de Tarragona i la companyia farmacèutica Novo Nordisk llancen el programa Parlem de Diabetis, una sèrie de converses en línia que tenen per objectiu reforçar i actualitzar la informació de què disposen els professionals sanitaris per tractar aquesta patologia i que s’ha pogut veure interrompuda a causa de la COVID-19.

En aquestes sessions, que comptaran amb una part teòrica i una altra pràctica, s’abordaran temes d’especial rellevància per al maneig de la diabetis com la situació d’aquesta patologia després de la pandèmia de COVID-19, els cribratges i complicacions cròniques a què pot donar lloc, el tractament després del debut de la malaltia d’acord amb el perfil de cada pacient, la intensificació del tractament o les noves tecnologies aplicades al seguiment de la diabetis, entre d’altres. Per la seva banda, els assistents tindran l’oportunitat de plantejar prèviament casos clínics que després els ponents seleccionaran, per tal de presentar els més interessants de forma anònima a les sessions, previstes mensualment entre octubre de 2021 i abril de 2022.

INSCRIPCIÓ A LES JORNADES

A través d’acords com aquest, la companyia danesa ve mostrant el seu compromís amb l’actualització i formació dels professionals sanitaris. Per al doctor Francisco Pajuelo, director mèdic de Novo Nordisk, “la formació contínua del professional sanitari és una de les nostres prioritats, especialment en aquest període de pandèmia que ve marcat per la necessària distància física. Ara, més que mai, l’intercanvi d’experiències i posada en comú de coneixements no pot parar, sinó que s’ha d’impulsar més si és possible, i així ho seguirem fent “.

També, des del Col·legi de Metges de Tarragona s’insisteix en la importància de mantenir una oferta de formació actualitzada, de qualitat i orientada a millorar els coneixements dels seus col·legiats i col·legiades. En paraules de la vocal de formació de COMT, la Dra. Anna Palau, “jornades com aquestes posen de manifest el compromís de la institució amb la formació”. En la mateixa línia, des del COMT destaquen la importància dels professionals que prendran part en aquestes jornades sent “grans referents i coneixedors de el món de la diabetis”.

INSCRIPCIÓ A LES JORNADES

Sobre Novo Nordisk

Novo Nordisk és una companyia mundial líder en la cura de la salut, fundada el 1923 i amb seu a Dinamarca. El seu propòsit és impulsar el canvi per fer front a la diabetis i altres malalties cròniques severes com l’obesitat i malalties de la sang i endocrines rares. Ho fan gràcies al fer de ser pioners en avenços científics, expandint l’accés als seus medicaments i treballant per prevenir i, finalment, guarir malalties. Novo Nordisk dóna feina a unes 45.800 persones en 80 països i comercialitza els seus productes en al voltant de 170. Per a més informació, visiteu www.novonordisk.comFacebookTwitterLinkedInYouTube.

INSCRIPCIÓ A LES JORNADES