El passat 29 d’abril va tenir lloc l’esdeveniment esportiu Swim for ELA, una travessa marítima de 23k que va comptar amb el suport del COMT i de la THR.

La segona edició de la Travessia solidària Swim for ELA es va celebrar el passat 29 d’abril amb l’objectiu de recaptar fons per a la recerca de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica. Consistent en una travessia de 23 km per equips, la sortida va tenir lloc des del Port de Calafat i l’arribada al Port de Cambrils

En aquest cas, la Tarraco Health Race, que enguany també destinarà íntegrament la seva recaptació per a la investigació i cura dels malalts d’ELA, va voler estar present en l’esdeveniment amb una carpa informativa sobre la segona edició de la THR. Nombrós públic assistent es va apropar per a consultar la data de la cursa, que tindrà lloc el 26 de novembre, i el circuit (que tornarà a recórrer els carrers de la ciutat de Tarragona).

El Col·legi de Metges de Tarragona tampoc es va voler perdre aquest repte solidari i el seu president, el doctor Sergi Boada, va estar present durant tot el dia al Port de Cambrils. Boada, que va estar present en l’arribada del primer equip que va cobrir els 23 quilòmetres de circuit, va lloar la ‘gesta’ solidària que els esportistes acabaven d’aconseguir. Un repte majúscul, completament altruista i que posa de manifest el compromís de la societat amb malalties com l’ELA.

En la mateixa línia, el president del COMT també va animar als presents en l’acte a participar en la Tarraco Health Race, ja que la recaptació anirà destinada a la investigació de l’ELA i a la cura dels malalts que pateixen aquesta malaltia.