Al COMT posem en marxa una nova estratègia comunicativa on el col·legiat n’és el protagonista. Un projecte comunicatiu innovador, amb una imatge corporativa nova i amb web també nou on s’ha implementat una àrea privada, en la qual el col·legiat disposa de tota la seva informació.

Impulsar la comunicació amb la col·legiació és l’objectiu de la nova estratègia comunicativa del Col·legi de Metges de Tarragona. Aquest era l’objectiu amb el qual el COMT ha estat treballant des que, tot just ara fa un any, la nova Junta de govern va prendre possessió del càrrec.

Per a fer-ho possible, calia replantejar-se tot l’aspecte comunicatiu. Però com fer-ho? Era necessari fer un gir de 180 graus fent a la col·legiació protagonista i el primer pas era construir un nou web.

La nova pàgina del COMT ha estat dissenyada pensant en facilitar l’accés a la informació al col·legiat el màxim possible. S’han reduït ostensiblement el nombre de menús que l’antic espai contenia i el contingut que hi havia s’ha actualitzat o bé implementat. El nou espai web respira senzillesa, cosa permet navegar pels menús de forma àgil i molt intuïtiva, però també innovació sent un web actual i amb la tecnologia més avançada en arquitectura web.

Notícies, informació de servei, ofertes laborals… Tot a tan sols un clic i en un entorn completament nou i totalment responsive, és a dir, podreu consultar el web des de l’ordinador, la tauleta o el mòbil i no us perdreu cap mena de detall!

L’àrea privada, la gran novetat del nou web del COMT

La nova web inclou un àrea privada on cada col·legiat podrà consultar, modificar i accedir a les seves dades i/o documents privats. Tan sols cal el número teu de col·legiat i una contrasenya per accedir en aquest espai. 

Ara demanar un certificat de l’IRPF o de col·legiació és ben fàcil! Amb tan sols un clic el tens al teu ordinador o dispositiu portàtil. Però la cosa no acaba aquí, perquè també tens l’opció de descarregar-te els teus títols acadèmics que el COMT disposi.

A més, també tens l’opció d’oferir més informació pública si ho desitges. L’àrea privada et donarà l’opció d’implementar o modificar certs camps i els farà públics, això sí, sempre sota la teva autorització.


Club COMT, el teu club

Ara, per ser col·legiat al COMT gaudeix de descomptes i avantatges!

Hem creat un espai únic on els nostres col·legiats trobaran fins a 300 convenis i/o acords que el Col·legi té amb diverses empreses. que suposen ofertes exclusives. Treballem per aconseguir les millors condicions per als nostres col·legiats i el Club COMT és l’espai on les trobaràs. No deixis de visitar-lo, perquè s’actualitza constantment!

La nova imatge corporativa: innovadora i trencadora

Una imatge val més que mil paraules i la nova imatge corporativa del COMT s’ajusta perfectament a la dita. 

Aire nou, innovador i fresc… aquests adjectius serveixen per a definir la imatge que ara representa al COMT i que, difereix completament, de la que fins ara tenia el Col·legi. 

El logotip conjuga col·legiació, territori i professió, ja que s’aprecia la forma de la província de Tarragona, que comprén a més de 3.500 col·legiats. A més, el símbol que representa la medicina, el bastó i la serp d’Escolapi, també té cabuda en aquesta imatge, sent la línia que central del logotip i la serp que envolta a la província i al bastó.

Pel que fa a la tipografia, el nom metges, que s’ha escrit a mà com una rúbrica, juga un paper fonamental, tot fent al metge el centre del logotip i sense oblidar, que ells són la part fonamental del COMT.


Però, per a conèixer en profunditat com ha estat tot el procés creatiu, què us sembla si ens ho explica l’artífex del disseny? No us perdeu el COMT Podcast especial que hem fet amb Edu Polo, el dissenyador de la nova imatge del COMT. Amb ell descobrireu el making of, els detalls i secrets de la creació i presentació de la imatge que ara representa al Col·legi.

ESCOLTA EL COMT PODCAST