En aquest podcast coneixerem en detall la nova Secció de Metges extracomunitaris del COMT. Ho fem parlant amb el seu president, el doctor Evelio Blain qui ens explica el grans objectius i les problemàtiques a les que la secció s’enfronta.

La secció de Metges extracomunitaris (MET) del Col·legi de Metges de Tarragona s’ha posat en marxa amb uns objectius ben definits. El seu president, el doctor Evelio Blain, ha destacat que un dels principals és “donar a conèixer la nostra realitat i que la gent conegui que succeeix amb els metges extracomunitaris”.

Sota el lema Igual responsabilitat, igual oportunitat, el president de la secció de MET ens ha explicat quin és el gran problema al qual els metges extracomunitaris s’enfronten. Blain argumenta que aquest tipus de professionals pateixen un greuge comparatiu important.

La secció de Metges extracomunitaris ja ha començat a fer feina i el primer treball que han realitzat ha sigut elaborar un cens dels metges extracomunitaris col·legiats al COMT. Els resultats veuran la llum d’aquí un temps, però l’hem preguntat si podia avançar alguna cosa i aquesta ha estat la seva resposta: