L’aplicació, que ja és operativa, permet als col·legiats accedir a tota una sèrie de serveis de forma ràpida i senzilla. L’APP està dissenyada per a facilitar l’accés i la consulta als serveis que la Institució ofereix.

 

El Col·legi de Metges de Tarragona ja disposa d’una APP pròpia on els col·legiats podran disposar de la majoria de serveis que la Institució ofereix. Sigui des d’un dispositiu mòbil o bé des d’una tauleta, qualsevol professional podrà registrar-se i conèixer les darreres informacions.

L’aplicació ja està disponible per a ser descarregada des dels mercats d’Apple Store i Play Store:

 

Aconsegueix-la a l'App Store

Disponible a Google Play

 

Catàleg de serveis

L’aplicació desenvolupada per al COMT disposa de diversos apartats on es pot consultar tota mena d’informació. Una de les novetats més importants és la del Carnet Col·legial Digital. Ara, qualsevol col·legiat podrà acreditar, mitjançant el seu mòbil, el títol de metge o metgessa especialista de forma digital. Alhora, aquesta aplicació disposa d’un directori col·legial on es pot consultar en temps real informació sobre altres professionals mèdics.

 

 

Estar informat de les darreres notícies o novetats en el sector és, ara, més fàcil i accessible. Mitjançant una pestanya, els usuaris podran llegir les darreres notícies publicades sense necessitat d’entrar al web del Col·legi. Tan sols caldrà accedir a l’apartat de Notícies i gaudir de la lectura!

 

 

Vols saber les activitats que realitza el col·legi o conèixer les darreres ofertes laborals? Ara des de l’APP del COMT és possible i disposaràs de tota la informació en un mateix lloc! Les ofertes laborals s’actualitzen a l’instant i l’agenda d’actes permetrà conèixer a la nostra col·legiació els esdeveniments que tindran lloc en la Institució així com en la resta del territori.

 

 

La comunicació entre la Institució i els nostres col·legiats és imprescindible. Per aquest motiu, l’aplicació disposa d’un apartat específic on els professionals poden fer arribar al COMT qualsevol consulta o petició.

 

Millora continua

La voluntat de millora sempre ha estat el principal motor del Col·legi. La creació i posada en marxa d’aquest servei permet apropar la Institució al col·legiat de forma fàcil i senzilla.

Per aquest motiu, la Institució segueix treballant en la implementació de nous serveis a l’APP que podran veure la llum en els pròxims mesos.