Això permetrà als col·legiats posar a la venda o llogar locals, material divers o fins i tot, habitatges. Alhora, al taulell d’anuncis es poden fer peticions en funció de les necessitats

Des del COMT s’ha posat en marxa l’espai Taulell d’anuncis per a donar resposta a les peticions que nombrosos col·legiats han fet des que es va llençar el nou web del COMT. Per aquest motiu, des de fa pocs dies s’ha implementat aquest espai que es pot trobar en forma de bàner i de botó a la pàgina principal i en el menú superior dret del web.

En entrar en aquesta pàgina, l’usuari té l’opció de posar un anunci per a vendre o llogar material o immoble i, alhora, un espai per a fer una petició de material. A més, dins de la mateixa pàgina es disposen una sèrie de petites icones que jerarquitzen els anuncis en funció de la categoria (despatxos i consultes, material, treball i habitatge).

Vull vendre – llogar

Clicant aquí, el col·legiat accedeix a un espai a on haurà d’introduir les seves dades personals i el material/immoble que vulgui vendre. En concret, la persona interessada en vendre material disposa de 4 categories diferents:

  • Oferta despatxos i consultes
  • Oferta material
  • Oferta de feina (que no sigui metge)
  • Oferta vivenda

A més, es disposa d’un apartat on també es podran pujar les fotografies que el col·legiat consideri per acompanyar l’oferta.

Un cop s’hagi enviat l’oferta, l’equip d’atenció col·legial s’encarregarà de validar l’oferta i publicar-la en el taulell d’anuncis del COMT. D’aquesta forma, qualsevol persona podrà veure les imatges del material/immoble o saber-ne les característiques i el més important, el contacte de la persona que l’ha pujat.

Què necessites?

Necessites un local per a posar en marxa la teva consulta? Cerques material mèdic per ampliar el teu negoci? Doncs en aquest espai pots llençar la teva petició!

Tan sols caldrà omplir les dades de contacte i especificar quin és el producte/immoble que necessites i, com en l’apartat anterior, serà l’equip d’atenció col·legial l’encarregat de validar i publicar la petició.

On consulto les ofertes o les peticions?

En la mateixa pàgina web del Taulell d’anuncis apareixeran totes les ofertes que els nostres col·legiats vagin implementant. En aquest cas, l’usuari primer trobarà les ofertes de venda o lloguer i tot seguit les peticions de l’apartat Què necessites?.

A mesura que s’incrementin les ofertes o peticions de material, es disposarà d’espais propis (clicant a veuré més) on es podran comprovar totes i cadascuna d’elles.