L’acte de cerimònia de Graduació de l’alumnat del Grau de Medicina tindrà lloc el pròxim 06 de maig de 2022 a les 16.30 hores, al Teatre Fortuny de Reus. La Fundació Antonius Musa farà possible la retransmissió en streaming de l’acte gràcies al seu patrocini.

Un any més, el COMT està al costat dels alumnes que enguany acaben els estudis del grau de Medicina de la URV. En aquesta ocasió, tot i que els familiars i amics dels graduats sí podran accedir al teatre Fortuny, des de la Institució s’ha decidit realitzar de nou, gràcies al patrocini de la Fundació Antonius Musa, la retransmissió de l’acte en directe des del nostre canal de Youtube. 

L’inici de l’acte serà a les 16.30 hores, però les portes del teatre s’obriran mitja hora abans. L’esdeveniment comptarà amb els parlaments dels alumnes graduats i de les diverses autoritats presents en l’acte. El president del Col·legi de Metges, el doctor Sergi Boada, també assistirà a l’acte com a màxim responsable de la Institució que representa a la professió dels metges i metgesses en el territori. L’acte clourà amb l’entrega dels ja tradicionals regals als padrins.

Enguany, i gràcies a la situació sanitària actual, serà la primera promoció que celebrarà l’acte de graduació en el mateix format que abans de la pandèmia. Per aquest motiu, els organitzadors de l’acte volen tenir un especial record a les dues darreres promocions que s’han graduat i que no han pogut gaudir d’un acte com el que se celebrarà.

La cerimònia podrà veure’s en directe a través del canal de YouTube del COMT. Per a poder seguir l’acte, tan sols cal que cliqueu al següent enllaç per a connectar-vos a partir de les 16.15 hores.

ENLLAÇ CERIMÒNIA DE GRADUACIÓ 2021