Durant el mes de juny, totes les habitacions han estat ocupades. Si estàs interessat en llogar una habitació, posa’t en contacte amb nosaltres!

El passat mes de setembre de 2023 es posava en marxa aquest espai d’habitatge compartit amb la idea de donar resposta a les dificultats d’allotjament dels professionals sanitaris. En poc més de mig any, les 5 habitacions ja estan ocupades per metges residents de primers anys de medicina.

El fet que en tan poc temps s’hagin llogat totes les habitacions, confirma l’objectiu amb el qual es va idear aquest espai; oferir habitatge assequible per als nostres residents i estudiants de Medicina. A més, el COMTliving ajuda a fomentar la socialització entre professionals gràcies als espais d’ús compartit.

Si estàs interessat en llogar una habitació, no ho dubtis, pregunta’ns. Al haver una rotació important de persones en aquest espai, és possible que puguis trobar la teva habitació al COMTLiving!

COMTLivingReus01

Ubicat al centre de Reus, COMTliving consta de 250 metres quadrats amb 5 habitacions individuals, una cuina i un menjador completament equipats. L’espai va néixer després d’haver realitzat la reforma de la seu del COMT a la ciutat de Reus.

☎️ 977 318 383 // ✉️ comtdreus@comt.cat