El XIII Women 360° Congress abordarà la nova realitat postcoronavirus i aplegarà desenes d’empresàries, directives i professionals.
El fòrum està organitzat conjuntament per W360° Congress, Bamboo Comunicació i la Universitat Rovira i Virgili (URV) compta amb el suport del Col·legi de Metges de Tarragona

 

Tarragona albergarà per primera vegada el Women 360° Congress, l’esdeveniment líder d’empoderament i salut de la dona. Serà el proper 8 de juliol, de 9.30 a 13.30 hores, en format de realitat virtual 3D, tota una aposta per la innovació i el nou paradigma digital que alhora evitarà desplaçaments i garantirà la salut de tots i totes les participants.

El congrés promou que les empreses es transformin en ens saludables i altament competitius. Fomenta els valors de la visibilitat de la dona en l’alta direcció, la tecnologia, la sostenibilitat i la cura de la salut. Organitzada conjuntament per Women 360° Congress, Bamboo Comunicació i la Universitat Rovira i Virgili (URV), la tretzena edició d’aquest prestigiós fòrum arriba a Tarragona de manera telemàtica impulsada per l’èxit aconseguit a Barcelona des de la seva creació l’any 2014.

La iniciativa compta amb el suport de l’Associació de Dones Empresàries i Directives de Tarragona (AEDT), l’Associació de la Dona Empresària i Emprenedora de les Comarques de Tarragona (ADEE), el Col·legi de Metges de Tarragona, així com l’Institut Català de les Dones i l’Ajuntament i la Diputació de Tarragona, entre altres entitats. El congrés, que situa la dona com a eix del canvi, tindrà un bloc dedicat a la salut i el benestar i un altre centrat en el lideratge empresarial, on intervindran ponents de màxim nivell que aportaran claus per afrontar la nova realitat postcovid-19.

La rectora de la URV, Maria José Figueras, donarà la benvinguda al XIII Women 360° Congress amb la xerrada ‘Lideratge inclusiu i educatiu’. A continuació, se celebrarà l’acte d’inauguració amb la participació de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Laura Martínez, i la creadora i fundadora del Women 360° Congress, Rosa Cuscó.
Tots quatre donaran pas a un programa farcit d’atractives propostes sobre el món de l’empresa, la salut i el benestar.

Programa de gran nivell

La conferència inaugural, titulada ‘De la pandèmia sanitària a la pandèmia empresarial: vies de sortida’, anirà a càrrec de Pilar Gómez-Acebo, cèlebre escriptora, consellera delegada d’empreses estatals i multinacionals, vicepresidenta del Club de Consejeros, vicepresidenta del Consell Assessor de la MWW i una de les persones més influents en l’alta direcció. A continuació, presentada per la directora de Màrqueting de Laboratoris Martiderm, Yolanda Sanchís, tindrà lloc la taula de salut i benestar, en la qual es tractaran temes com ‘Estrès i cansament postcoronavirus’, ‘Què diu el meu ADN de mi? Dades genètiques i el futur de la societat’, ‘Imatge personal: pell i cabell postcoronavirus’ o ‘Les aliances i compartir comunitat genera benestar’. Agafaran la paraula prestigiosos experts com ara el Dr. José Alegre, coordinador del Grup d’Estudi de la Síndrome de Fatiga Crònica de l’Hospital de la Vall d’Hebron, la Dra. Gemma Marfany, catedràtica de Genètica de la UB, CIBERER, la Dra. Christina Schepers, especialista en dermatologia i medicina integrativa, o l’experta en desenvolupament de persones Lucía Solís.

Tot seguit, Sergi Nogués, facilitador Pro de Psych-K®, oferirà una xerrada plena de sorpreses i motivació sota el títol ‘Creences limitants i alliberadores’. Acabada aquesta intervenció, hi haurà una pausa de 30 minuts que es podrà aprofitar per fer networking, abans de cedir el protagonisme a la taula de debat ‘Lideratge a l’empresa postpandèmia del coronavirus’, moderada per la vocal de la Junta de l’AEDT Montse Bes. Hi intervindran reconegudes empresàries del territori, com l’advocada Virginia Peña, la fundadora i directora mèdica de Clínica Curull, Conxita Curull, i la propietària i gerent del celler Clos Galena, Merche Dalmau, a més del director general de Promoció Econòmica de la Generalitat, Lluís Juncà, la presidenta de Fibracat TV, Meritxell Bautista, i la directora d’Operacions d’Essity, Miriam Guasch.

Així mateix, l’organització ha convidat la vicepresidenta quarta i ministra per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic del Govern d’Espanya, Teresa Ribera, a realitzar la cloenda de la jornada.

 

La plataforma més avançada de realitat virtual 3D, senzilla d’utilitzar i ideal per fer networking

El congrés tindrà lloc a través de la plataforma Walcon Virtual Events, ideal per celebrar esdeveniments virtuals en 3D, a la qual es pot accedir fàcilment des de l’ordinador, la tauleta o el telèfon mòbil. Destaca per ser molt senzilla d’utilitzar, sense requerir cap coneixement tècnic. És una eina extraordinària per fomentar el networking, la conciliació i la reducció de costos a l’empresa. Cada persona inscrita podrà personalitzar el seu avatar i interactuar amb la resta d’assistents amb gran realisme.
Nombroses firmes, a les quals l’organizació vol expressar un especial agraïment, col·laboren amb el Women 360° Congress de Tarragona, com són Gynea, Kern Pharma, MartiDerm, Mercedes Autolica, Fundación Ibercaja, Virginia Peña Advocats, Clínica Curull, Clos Galena i Essity.

Tota la informació sobre el congrés i la inscripció, que té un preu de només 15 euros, es pot trobar al següent enllaç: https://www.women360congress.com/congreso-women-360-congress-tarragona/