El proper 29 d’octubre se celebraran eleccions a la vicepresidència segona de la Organización Médica Colegial i a la vocalia nacional de metges tutors i docents. El Col·legi Oficial de Metges de Tarragona ha presentat com a candidat a la vocalia nacional de metges tutors i docents el Dr. Francesc Feliu Villaró, metge especialista en Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu a l’hospital Joan XXIII i Doctor per la Universitat Rovira i Virgili. Feliu és professor associat de cirurgia per la Universitat Rovira i Virgili i exerceix com a Tutor acreditat de residents de cirurgia general i de l’aparell digestiu des de l’any 2012.

Al càrrec també hi opten els Drs. Mª Sandra Pardo Seoane, col·legiada a Ourense, especialista en medicina familiar i comunitària, Fernando Félix Artal Moneva, col·legiat a Navarra, especialista en medicina familiar i comunitària, Antonio Martínez Pastor, col·legiat a Murcia, especialista en medicina familiar i comunitària i Jorge Albareda, col·legiat a Saragossa, especialista en cirurgia ortopèdica i traumatologia.

Feliu afirma que es presenta al càrrec coneixedor de la problemàtica actual del metge tutor i docent amb la màxima il·lusió per treballar amb l’objectiu d’aconseguir “un major reconeixement, incentius i els instruments normatius que es mereix ‘la nostra altra professió, que és la d’ensenyar als futurs metges especialistes: coneixements de medicina, però també habilitats i humanitat”, explica.