• La Dra. Manuela García Romero, nova vicepresidenta 2a del CGCOM

  • El 3 d’octubre se celebren les eleccions a representant nacional de Metges Tutors i de Metges Joves i Promoció d’Ocupació

 

Els Drs. Manuela García Romero i Francesc Feliu Villaró han estat proclamats vicepresidenta segona i representant nacional de Metges Tutors i Docents de el Consell General de Col·legis Oficials de Metges (CGCOM), a l’ésser candidats únics en les seves respectives eleccions.

La Dra. Manuela García Romero, actual presidenta del Col·legi de Metges de Balears des d’abril de 2018, va ser secretària de la corporació balear durant vuit anys i és adjunta al Servei d’Anestesiologia de l’Hospital Universitari de Son Espases de Palma de Mallorca. La seva elecció es produeix després de la renúncia del Dr. Javier Font a concórrer a les eleccions previstes per al 3 d’octubre.

 

El Dr. Francesc Feliu renova com a representant nacional de Metges Tutors i Docents

El Dr. Francesc Feliu ha renovat el seu càrrec al capdavant de la Vocalia de Metges Tutors i Docents a l’ésser candidat únic. És especialista en Cirurgia general i de l’Aparell Digestiu i coloproctòleg. És professor associat per la URV de Tarragona i tutor acreditat de residents en Cirurgia General.

 

El 3 d’octubre, eleccions a representant nacional de Metges Tutors i de Metges Joves i Promoció d’Ocupació

El proper 3 d’octubre se celebraran eleccions a representant nacional de Metges Tutors i de Metges Joves i Promoció d’Ocupació. Com a candidats concorren Dr.Luis Cabezudo Molleda, col·legiat del Col·legi de Metges de Palència i vocal de la secció de Metges Joves i Promoció d’Ocupació d’aquest col·legi, i el Dr. Domingo Antonio Sánchez Martínez, col·legiat del Col·legi de Metges de Múrcia i vocal de la secció de Metges Joves i Promoció d’Ocupació de l’esmentada corporació.

L’ordre en què apareixen els noms dels candidats proclamats deriva del sorteig que figura en l’art. 5.3 de l’Reglament sobre Procediment Electoral de Consell General.