Familiars del Dr. Mallafré i el Conseller de Salut de la Generalitat han assitit a l’acte de “bateig” de la sala.

Aprofitant la visita del Conseller de Salut de la Generalitat al COMT, s’ha portat a terme l’acte de “bateig” de la sala d’actes Dr. Santiago Mallafré. Un acte que ha comptat amb la participació de familiars del metge, dels membres de la Junta de Govern, dels presidents de les diverses seccions col·legials del COMT.

El president de la Institució, el doctor Sergi Boada, ha destacat la importància de donar aquest nom a la sala d’actes del COMT. Un nom i una figura, com la del doctor Santiago Mallafré, que representa a la perfecció l’essència de la professió i de l’acte mèdic. En la mateixa línia, el Conseller ha destacat la figura d’aquest professional i la importància d’humanitzar la professió.

L’acte també ha comptat amb una nodrida representació de familiars del doctor Mallafré. La filla del doctor Mallafré, la també doctora Marta Mallafré, ha tingut paraules d’agraïment cap a la Institució i ha recordat la figura del seu pare posant especial èmfasi en la voluntat de formació constant que el seu pare sempre va tenir. Un fet que, amb paraules de la doctora, “no podria lligar millor amb l’homenatge que el COMT li ha fet al doctor Mallafré: que la sala on s’imparteix bona part de formació de la Institució, porti el nom del doctor Santiago Mallafré”.

L’actual sala d’actes ha duplicat la seva capacitat fins arribar als cent assistents i s’ha dotat de la darrera tecnologia per poder ser un espai polivalent i amb capacitat de realització d’actes en format híbrid. L’espai està obert a qualsevol acte mèdic o bé social que la ciutadania vulgui celebrar.