Amb grans dosis d’imaginació i creativitat, els més petits van fer les seves postals. El dibuix de la Valentina Flix va ser el guanyador

Un any més, el Nadal va arribar a la Sala Dr. Santiago Mallafré de la mà dels més petits. Una desena de fills i familiars de metgesses i metges del COMT tenien la gran missió de crear la postal de nadal que ha de servir perquè la Institució feliciti aquestes dates.

Postal guanyadora

Amb tan sols dues premises en la creació: que a més de ser un tema nadalenc, contingués alguna referència als metges i la medicina, els petits artistes van posar-se a dibuixar de valent. Per ajudar-los, una mare Noel i la seva Elfa van apropar-se al Col·legi i, després de molt pensar, les formes i figures començaven a prendre forma en els papers dels artistes. Arbres de Nadal, estrelles o hospitals van ser algunes de les referències que van utilitzar.

Acabats els dibuixos va venir el moment més complicat de tota la vetllada: quina era la postal guanyadora!! De tots els dibuixos se’n van seleccionar 3 i van ser els propis nens i nenes els qui, mitjançant una votació, van escollir el dibuix guanyador. Val a dir que la votació va ser molt molt ajustada i tan sols hi va haver tan sols un vot de diferència entre la primera i la segona postal.

Postal finalista

Postal finalista